Takže pár informací k N2 (l):
Samozřejmě že není tak strašně nebezpečný, jak se někdy z filmů apod zdá (narozdíl například od kapalného kyslíku - ten je extrémně nebezpečný). Do nádoby s dusíkem lze klidně strčit ruka (sám jsem to několikrát zkoušel), akorát se musí hned vytáhnout, nesmí se tam nechat dlouho. Nic se tím nestane, protože se kolem ruky udělá vrstvička odpařeného dusíku, čímž se sníží přestup tepla. Ruka se pak ani nemusí otírat, protože dusík je nesmáčivý, tj. není "mokrý".
Problém by mohl nastat akorát v případě delšího kontaktu s kůží (omrzliny) nebo vystříknutím do oka (v případě prudkého varu dusíku).

Kapalný dusík tedy není nijak extrémně nebezpečný ani drahý (IMHO je běžný technický kapalný dusík víceméně odpad ze zkapalňování vzduchu, kde je hlavní žádanou složkou kyslík a vzácné plyny a používá se tedy hlavně na chlazení). Ale jak už jsem dříve napsal, je problém ho sehnat - zřejmě jednak kvůli obtížnému skladování a jednak kvůli ne moc velké nicméně určité nebezpečnosti. Takže IMHO se běžný "civilista" ke kapalnému dusíku běžným způsobem nedostane. Což je škoda, protože by s ním šly dělat zajímavé pokusy, mě osobně kapalný dusík přímo fascinuje a pokaždé když s ním mám dělat tak mám úplnou radost

Takže rada na závěr s tím chladičem: já bych zkusil napřed tu radu s mražákem, když by to nepomohlo tak bych zkusil sehnat suchý led (CO2 (s)), akorát v tomto případě si také nejsem jistý dostupností, a kdyby ani to nepomohlo tak nějaké ty mrazící spreje, ovšem tady bude zřejmě problém s cenou.