Citace Původně odeslal Prokop
Citace Původně odeslal janko_hrasko
Tak co ? Siel by niekdo do toho ? Uz ma tie mosfety fest seru .. hreju fakt sialene. Skuste aspon napisat ci by ste mali zaujem ... zavazny zaujem
Mozno by som si trufol to nejak pozliepat aby to bolo aj 110% funkce a aj pekne. Videl by som to asi tak : ako zakladnu by som dal asi 3mm medeny plech s miernymi zavrtmi do medi .. kvoli lepsiemu odvodu tepla. No a ako "vycko" by som tam dal cca 2cm plexi s kanalikom, ktory by bol rozmerovo dostatocny aby nebrzdil prietok. Akurat by trebalo vykoumat prichytenie

Bol by som rad keby to zase mezmrzlo

EDIT : proste by som si to predstavoval nejak takto : http://mysite.wanadoo-members.co.uk/...ergsblocks.htm (dole)
ja ted planuju pres vanoce vodnika na pameti u GK a mosfety, pokud tedy budu mit cas. nejsnazssi se mi zda plech tak 3mm tlustej presne kopirujici mosfety a na nej napajet medenou trubku - nebude to omezovat prutok..
Ten napad sa mi paci ... je este ktomu aj jednoduchsi a a prietok by mohol ostat vlastne nezmeneny. No tu zakladnu by som radsej spravil tak ako ma ten tym na tom odakze co som dal ... zda sa mi to ovela jednoduchsie ... proste navrtat do toho medeneho plechu par dier na spravnom mieste a je to ... mierna nevyhoda je ze su tam mrtve miesta ale myslim ze to by az tak nevadilo. Mohli by sme to kedtak nejak spachat spolu alebo tak pretoze by som bral aj to chladenie na pamete GK ... myslim ze layout GK mame rovnaky, alebo aspon velmi podobny, ale mal by byt rovnaky. A myslim ze by ten chladic na pamete GK trebalo spojit zo spodnej strany rovno aj do chladicu GPU. Co ty nato ?