zdravim, mam takovyhle problem.
Mam kartu, MSI GF FX5700 (TD12, a nejdou mi spravne nektere hry, ktere pouzivaji rozhrani direct3d. Napriklad Counter Strike Source, a potom jsem taky zkousel Unreal Tournament (436 classic). Hned po spusteni, se mi divne "rozhodi" obraz, jako kdyby to bylo prehrate... pritom neni, vetracek se toci, a karta je studena. Jenze, kdyz se mi nejak tu hru podari vypnout, a skocim do windowsu, tak vypada vsechno v pohode (zdani klame). Chci-li potom spustit jinou grafickou vec, nemusi to byt hra, staci obyc. sporic, tak se to zobrazi treba jakoby "vykousane", nebo je cerny obraz, nebo blika cerno-bile. Po restartu je vsechno OK, opet do spusteni nejake z tech 2 (mozna vice) her.

Jinak, zkousel sem dat v biosu defaulty, potom otestovat v pcmarku2004, v sisoft sandre zkouknout "parametry", ... jiny ovladace (asi 3 druhy), preinstalovat windowsy, directx 9.0b-c, service packy, atp.

na nic sem neprisel, akorat na to, ze kdyz hodim zpatky starou GF2MX, takze jede vsechno naprosto v pohode.

karta je nova, asi od kvetna, takze reklamovat by nemel byt problem. ale jak to dokazat, ze je opravdu spatna? co jim rict?

zdroj mam 400W (zdroj je novej, delalo mi to i na starym), a konfiguraci sice starou, ale jede...
celeron 900, deska fic fs15t (agp 2.0 - 4x), ram 128 + 256 (bezi na 100), sitovka compex, harddisk WD 20GB 7200rpm, asus dvdckovka, asus cd-rw.

btw. procital jsem tady par threadu zpatky, ale zadna rada tam snad nebyla.