Citace Původně odeslal Paolo
Vážení,

jak pozoruji, tak z toho vzniká hádka podobná těm co probíhají na pískovišti.

Všem uraženým ješitnostem z řad uživatelů fóra, kteří hlasovali pro jinou variantu než ocguru.cz předkládám výsledek hlasování administrátorů. Chtěl bych taky, abyste si uvědomili, že pouze uživatelé nemohou rozhodovat o veškerých záležitostech tohoto serveru.

Jakou doménu
ocguru.cz 71% [ 5 ]
overclock.cz 0% [ 0 ]
overclocker.cz 28% [ 2 ]

Celkem hlasů : 7

Přičteme-li k tomuto hlas viruálního admina, který za vás hlasuje pro overclocker.cz, tak vám z toho vyjde to, co jsem uvedl již před delší dobou.

Pro rejpaly: neodpověděl jsem dřív, protože sem byl (a ještě sem) nemocnej a byl sem v nemocnici.
LOL!!!!!!!!!!!!
Můžeš mi prosím Tě, sdělit, jaká byla při takto předem rozdaných hlasech šance na jiný výsledek, než je zachování domény OCGURU? Zajímá mě to čistě matematicky!

I když odhlédnu od frašky s hlasováním, kterou jste si vlastně mohli odpustit, domnívám se, že naprosto žádná. Tvé dodatečné obviňování uživatelů z hloupých hádek ve stylu pískoviště jen dodávám: STŘÍLÍŠ DO VLASTNÍCH ŘAD!!! To VY jste jim dali pocit, že o něčem spolurozhodují!!! To že jsou tady za pitomce jim předem neřekl nikdo z Vás.

Z mé předchozí komunikace s Gabem jasně vyplývá, že je mi úplně ukradené, jak se doména bude jmenovat, takže v mém případě hrozí uražená ješitnost pouze z toho, že se tu teď z lidí snažíš udělat blbce a stádo nesvéprávných userů! Prostě jste to jako admini POSRALI, protože se už několik měsíců nedokážete skoro na ničem dohodnout, a tak jste si na sebe ušili pěkný bič, kterému se ani nedokážete pořádně vylhat!!!

P.S: Nechtěl jsem své reakce coby moderátor ventilovat takto veřejně, ale vzhledem k tomu, že Spec za dva dny nebyl schopen zareagovat na mou SZ, nezbývá mi jiná možnost...