Aktualizoval jsem dnes server na Windows XP SP2. Dale jsem provedl aktualizaci Kerio Personal Firewall (ne free verzi, ale placenou) 4.1.1. Dale je z duleziteho SW na serveru nainstalovan WinProxy 1.5.3 a AVG 7.0 -- posledni build. Tuto stejnou konfiguraci mam i nazkusebnim serveru z pochopitelnych duvodu. Zadna jina konfigurace programu ani systemu se nezmenila. To stejne jsem zkousel na testovacim serveru a bylo to bez problemu. po najeti na ostry server se stalo to, ze:

Kerio odmita pustit sit na Internet pokud je aktivni. Jakmile ho deaktivuji, je to o.k. pritom WinProxy ma povoleny plny pristup. Toto se da vyresit. Klidne nainstaluji jiny Firewall, nebo na chvili zapojim nejaky HW, ale co je horsi:

Webovy server stale hlasi S požadovaným prostředkem se pracuje. Zadny jiny popis chyby tam neni. Je to dosti frustrujici nevedet, ani kde mam hledat chybu... Nejede kvuli tomu firemni IS, protoze bezi na Web serveru.

Potreboval bych rychlou a ucinnou pomoc s tim webovym serverem.

Windows firewall je vypnuty, centrum bezpecnosti je vypnute, lokalni internet jede.