Citace Původně odeslal Apokeus
Citace Původně odeslal bufobufo
jeste bych se chtel na par veci zeptat, ale nesouvisi to primo s timhle problemem...
co se ma kde nastavit aby se mi zpustila aplikace pod X (napr. mozilla) kdyz jsem prihlasenej jako user a v xtermu se prepnu pomoci su na root-a?
vim ze to fungovalo v red hat 7.3 ale zatim jsem nezjistil, kde se co nastavuje...

a jeste zda nevite, kde se da nastavit xmms tak aby se mi zobrazovalo (ve fluxboxu) ve spodnim panelu, jako jedna vec a ne 3 (tj. xmms, equalizer, playlist)
Moc jsem tvoji prvni otazku nepochopil, to jako, aby jsi mohl poustet programy jako user z rootovskeho ztermu, ci jak??

Co se tyce fluxboxiho paneli, tak ten toho zatim moc neumi, proto ja ho nepouzivam a absenci panelu nahrazuju taby a vice plochami, nebo taky si muzes jako muj kamos spustit gnome-panel a pouzivat ho misto fluxiho panelu.
k tem X-kam.. aby kdyz jsem prihlasenej jako user xy a mam spusteny X-ka, v nich si spustim xterm, prepnu se do su na root-a a spustim graf. aplikaci, tak aby to neskoncilo s chybovou hlaskou cannot open display, ale aby se to pustilo na ten displey, kde uz bezi X-ka
prave jsem se dozvedel, ze pred prikazem su, musim spustit "xhost +localhost"...