Citace Původně odeslal dejda
nepouzivas nahodou Kerio personal firewall ve verzi 4.1? Dneska vysla verze 4.1.1 a v seznamu odstranenych chyb je mimo jine toto:
4.1.1 - 29. září 2004
- Odstraněny problémy s FireWire adaptéry při hibernaci počítače
chlape díky moc, bylo to opravdu tim to me vazne nenapadlo
jenze aby to nebylo tak jednoduchy, tak sice se to uspi, ale uz nevzbudi jakmile totiz probudim, tak se mi ukaze toto:

jelikoz to je podobne jako pretaktovana (moc) karta, tak jsem zkusil pred hybernaci vypnout Ati tray tool ktery to ma nastarosti a bez efektu

mate nejaky napad nebo poznatek? uz me to zacina ....

EDIT: jo jeste neco jestli to ma stim neco spolecnyho, tak strasne kravi bootovani XPcek pro zmenu.. tak v 50% po zadani hesla a prihlaseni zamrzne system a nekdy, a to je uz sila, zacnou HROZNE VYSOKO ale hrozne piskat repraky... kdyz zapojim sluchadla tak taky, takze to je z vystupu zvukovky. prakticky nelze vystopovat, pokud by to delala nejaka aplikace spoustena po strartu, protoze nekdy to jde a nekdy ne

co se tyce OC tak mam pocit ze jsem to zkousel i na def vse a porad nekdy jo nekdy ne.. nekdy to nahodim az na popaty. Joo a delalo to pred reinstalem, tak jsem hlavne kvuli tomuhle jsem formatoval, no a po chvili pouzivani je to tady zase