Když byla chuť (a nebyla zrovna v reklamaci), tak na kolegově 812S v KProbe - rozhodně ne všechna média, spíš reprezentativní vzorek (20%), když jsem někomu dával nějakou mechaniku, samozřejmě jsem ji vyzkoušel, byly-li pochybnosti, tak pořádně a buď se vyzkoušela ještě jiná média a novější fw, nebo, v případě, že tomu nejela žádná níže zmíněná, tak reklamace..., takže médií bylo celkem dost (nejen mých), nicméně ne všechno jsme jeli tak důkladně.Původně odeslal Huncut
Porovnávali jsme spíš na zkoušku, hlavní je stejně čitelnost v mechanikách / přehrávačích. A když mi z jedné várky médií jde z NECu nebo LG přečíst všechno a z 812 tak polovina...domysli si sám (ta jedna konkrétní 812 už byla 2x v reklamaci, resp. i nový kus nestojí za moc, přestože je lepší). Mimochodem používám Verbatimky, Ricohy, Riteky a CMC (TY jsou zatím moc drahé). O Pioneeru jsem nic hanlivého nenapsal, tak proč ten tón? Vždyť jsem ho dal do doporučených...
BTW - toho NECa jsem si kupoval na přelomu dubna/května, na základě zkušenosti s několika kusy už od března, recenze mě tehdy jen utvrdila...
Tohle nebyl námět na flame, ale praktické zkušenosti... Znám člověka, který drbe starý dobrý TEAC W540E, ale když vidím, co té mechanice prováděl, divím se, že vůbec funguje.

Odpověď s citací