Neberu, blagadarju k NAD C350. Jen tím vlastně potvrzuješ to, že je potřeba vydat minimálně stejnou, avšak většinou vyšší částku ještě za zesik, což jsem vlastně sám parafoval ...... za mírné kvalitativní zvýšení je třeba hooodně připlatit. V případě volby např. NAD si taky rozhodíš design, když máš Receiver a DVD/CD jiné značky ..... (také je třeba klást důraz na DVD/CD přehrávač, většina běžných levnějších DVD přehrávačů stačí tak max. na domácí kino, v žádném případě na poslech hudby a-lá zesik NAD)Původně odeslal Marcelino
U drtivé většiny posluchačů je to spíše nemyslitelné, že by vyhazovali takhle peníze, neboť kvalitní receiver už je přeci jen záruka velmi dobrého poslechu i stereofonní hudby.
Ani já si nedovedu představit, že bych ke svému HKardonu AVR2550 měl ještě kupovat zesik HK675 za dalších 15K. ..... jen s vypětím všech sil bych rozeznal nějaký rozdíl.
Já s tebou souhlasím, avšak běžnému uživateli a ani sobě bych tuto variantu nedoporučoval, především kvůli afektivitě. Je to opravdu pro výrazné fajnšmekry, těm to ale není třeba nijak vysvětlovat, s těmi bychom si tu ani možná moc nepokecali)
Kua ať to beru z které koliv strany, tak pokud chceš opravdu kvalitně poslouchat muziku, musíš to brát z gruntu a sáhnout dost hluboko do kapsy a nic neošidit. . . . .. . .
P.S: co máš k tomu zesiku za přehrávač ....Nekecej že T550 ..??

Odpověď s citací