Citace Původně odeslal trodas
Aigor - tak zaprve, ja bych byl RAD, kdyby mi nekde nabidli v modelarske prodejne UHU power a nemusel jsem si ho objednavat z netu
Ty vis neco tom lepidle co ja nevim, ze o nej tak usilujes
Tady kdyz jsem manzelce spravoval boty a chtel koupit overenyho Bisona jsem zjistil, ze vsech 5 obchodu zmenilo sortiment Loctite/Bison/Ceys/Samson na nicnerikaji UHU v univerzalne zlute (od znameho prodavace jsem zjistil, ze je pred casem obihal velmi presvedcivy dealer s dost agresivnimy cenami), coz me pochopitelne nas...! Nechal jsem se presvedcit a tuto znacku vyzkousel, se zalostnym vysledkem. Po te co me nekolik modelaru potvrdilo, ze plasty to lepi stejne "uspesne", proste nemam k teto znacce duveru. Thats all

PS: Nechci tvdit, ze VSECHNY jejich vyrobky jsou spatne, maji velice solidni sortiment, ale je to muj nazor, nikomu ho nevnucuji.

S tim Revelem mam takovou Ideu, ze kdyz jde o "naleptavaci" lepidlo, tim ze ho vymacknu fest ve sveraku, vlastne to nemuze udelat tu naleptanou vrstvu jako zaklad a pak to mozna proto nedrzi Netusim, ale jednoduse si udelej na oba kusy test. Jestli to naleptava, tak to musi drzet

AD: PeterM
Co se tyka zjisteni co je to za plast, je to vzdy orisek (Vsechno NENI na netu ). Zkusil jsem doma o vikendu svedomite prohlednout vsechny polotovary se kterymi pracuji na vyrobe expanzky a modu, v jednom pripade jsem byl uspesny Na pixle od expanzky je prazdny recyklacni trojuhelnicek bez cisla a pod nim ">PS<", takze predpokladam ze jde o nejaky druh polystyrenu , tohle mi opravdu nepomohlo