Ahojte
Mam nasledovny problem. Niekedy sa mi zacne triast, mykat, hybat obraz! Robi to vo windowse aj v hrach, teda vo vsetkom. Aj ked mam pocit ze viac to robi vo windowse mozno je to len subjektivny pocit. Niekedy to nerobi vobec, niekedy to ide hned po starte pocitaca a niekedy po urcitom case co je zapnuty. Teda nepodarilo sa mi zistit co posobi na spustenie tohto javu. Mam tento problem uz dost dlhu dobu(2 roky mozno). S tym ze pol roka mi to nerobi vobec otom neviem, myslel som ze je to uz vyriesene a potom s ami to samo vratiloMyslel som si ze je to grafickou kartou, vycistil som ju, nepomohlo. prehrievanie asi tiez nie vobec som nemal nataktovany pocitac, procesro stabilne 53 C. Bolo by mi to uplne jedno ale pred mesiacom som kupil novy pocitac(zostava v profile), vsetko ficalo jak malo ale pred dvoma dnami sa mi znova zacal mykat obraz skoro ma skalk trafil. Grafikou to neni. Zdroj je novy, procak a doska tiez. Co to moze byt? Moze to byt nejake zariadenie v blizkosti pocitaca?(nic co by to mohlo rusit tam nemam). Moze to byt nekvalitna elektricka siet v byte?(otec vedla v izbe nema problem). Ked som zobral este stary pocitac ku kamosovi na byt a hrali sme aj 3 dni vkuse tak som nemal nidky problem...Moze to byt monitor? Jedine co mi z toho logicky vyachadza. Mam Siemens 17 palcovy. Moze mat nejakych 5 rokov asi.
Dik za vase uvahy a rady