Deekay, my se proste nedomluvime, to je holy fakt. I kdybych ti moje argumenty napsal treba stotisickrat a jeste vicekrat vse do nejmensich podrobnosti dovysvetlil, stejne je budes ignorovat a budes neustale omylat, ze porad menim nazory a ze tomu vubec nerozumim (pripadne tvuj neoblomny argument o bublajicim bahnu). Ze menim nazory si stale nedokazal, nebot na tvuj "dukaz" jsem podal vyvracejici vysvetleni, ktere si uspesne ignoroval a ted znovu pises stejny nesmysl. Pokud jsi si vsimnul, na kazdy tvuj post (az na ten predposledni, ktery uz proste bojkotuju) jsem odpovedel a to vetsinou tak, ze jsem jej totalne vyvratil. A ty, misto abys podle zakladni argumentacni logiky vyvratil muj protiargument, jsi zase opet pouze pozmenil svuj prvni "dukaz" a vubec jsi se neobtezoval reagovat na muj protiargument, cimz jsi uspesne dokazal, ze postradas zakladni argumentacni dovednosti, ktere se vetsina deti nauci na piskovisti, kdyz se pretahuji o kyblicek. Az budes reagovat na me protidukazy a budes se je alespon snazit vyvratit, budu se s tebou bavit, ale do te doby te budu uspesne ignorovat. sorry ostanim za OT

Citace Původně odeslal DeeKay
Halen: Mno tak jinak, zaprve ti trochu unikla pointa otazky ktera je uvedena v topicu, zadruhe sis zajiste precetl co otestoval swarm:

"BTW nechal jsem si přivést levnou grafickou kartu Radeon9000 (od kolegy, který mi to po diskuzi o tomto článku sdělil svůj problém), u které byly zaznamenány chyby s občasaným bliknutím pixelů různě po obrazovce. Podle specifikace se opravdu jedná o kartu, která zvládne 1600x1200. Závada byla ohlášena při 1280x1024 (nějaký opravdu LCD drahý, dodán k nějaké stanici SGI). Žádná chyba nebyla znát dokud jsem si nedal celé pozadí šedivou barvou. Pak bylo sem tam vidět bliknout nějaký ten pixel. Při filmech a hrách to v podstatě neni vůbec vidět, ale občas ve Windows si toho můžete všimnout."

Takze kdyz nekdo napise ze sem tam blikne na sedem pozadi nejaky pixel, tak nemuze byt o rozpadnuti obrazu rec...
a o tohle tu jde, jestli zalezi nebo nezalezi na karte... tak znela otazka

to uz pak muzeme resit jestli prujezd zatacky urcitou rychlosti zalezi na aute nebo ne a ty muzes namitnout ze to omezis jen na supersporty a pak je ti to jedno protoze to vsechny projedou, ale znamena to ze na vyberu auta nezalezi?