ano, ta otazka je spatne polozena (polozil jsem ji ja,uznavam), protoze jak jsem jiz rekl, uvazoval jsem pouze nevadny karty...ze je realita jina,jsem jednak nevedel, jednak neuvazoval. ale takto to ej se vsim, ze drazsi vec je temer vzdy kvalitnejsi, ale nastasti digitalni technika uz dokazala, ze pokud to funguje,jak vyrobce slibuje, funguje to stejne dobre a to mel byt spravny smysl one otazky.

Citace Původně odeslal sisi
Citace Původně odeslal Petrik
Aktualni vysledek hlasovani 28:5, celych pet lidi uz pochopilo vyznam slova "vadne", pripadne "digitalni" ) a doslo jim, ze skutecne nezalezi na grafice, pokud neuvazujeme grafiky, ktere napriklad vubec nefunguji, ktere vybouchnou po zasunuti do AGP slotu, nebo ktere napriklad nesplnuji vyrobcem dane specifikace, jinymi slovy, ktere jsou vadne, at uz kusove, ci typove (jako treba vsechny FX5200)
Ale o ziadnej "vadnosti" sa v otazke v hlasovani nic nehovori... Ruku na srdce, tak ako je ta otazka polozena
Zalezi na tom, jakou grafickou kartu pouzijete, pokud pripojujete svuj LCD pres DVI?
sa imho neda odpovedat inak ako ano. Skratka som prudko nachylny verit tomu, ze je daleko pravdepodobnejsie, ze ked si kupim uz tu x-krat spominanu Parheliu, bude DVI compilant aj s rezervami, na rozdiel od nejakej tej FX5200. A kedze cas su peniaze a nervy ma clovek tiez len jedny, reklamovat tu FX5200 10 - 20-krat kym sa mi nahodou dostane do ruky "nie vadny" kusok nie je zrovna to prave orechove. Teda na vybere zalezi, lebo svet nie je idealny...