Citace Původně odeslal Gordon_Freeman
Moze mi niekto prosim vas vysvetlit ako sa teda vlasne meni FSB na tom Gigabyte KT880. Je to tak ako na Gigabyte KT600 ze sa da napr.166-199 a delicka sa neprepne? A ako to Petrt ze nema delicku? Ale nema ani AGP/PCI Lock. Dik.
Takze postupne: vloni jsem kupoval KT600 od Gigabytu (jedny z prvnich desek) a u nich to funguje tak, ze podle vlozeneho CPU si to pozna rozsah. Napr. u Tbreda s 133MHz FSB ti to umozni menit FSB od 133 do 165MHz. Pokud to detekuje Bartona s 166MHz FSB, tak ti umozni menit frekvenci od 166 do 199MHz.
Gigabyte s KT880 co jsem kupoval nedavno, se chovala uplne stejne. AGP/PCI lock nema a menit FSB ze 133 na napr. 200MHz nejde - musel by jsi ASI mechanikcky upravovat desku jako u KT600 od Gigabytu.

ALE kamos kupoval KT600 od Gigouse pred cca 3-4 mesicama a on muze PREJ menit FSB jak se mu zlibi (u Tbreda si nastavit FSB 166 ci 200MHz). Nevidel jsem to na vlastni oci, tak nevim jestli je to pravda - on mi to tak tvrdi. Treba je to jen nejaka nova revize a to same se casem umozni i s KT880.