Citace Původně odeslal Richardus
Citace Původně odeslal MaPa
Ja mam ASUS V9950GE a flashnul sem tam jakejsi BIOS na kterej byl odkaz nekde tady na foru. Bezi to dobre, dokonce snad i TVout mi funguje (mam ted zapojenej tvout z grafiky do compositniho vstupu na tvtuneru a clonovani napr. funguje). Mam jedinej problem, ze uz nemuzu flashnout zpatky originalni BIOS. Nvflash mi hlasi board ID mismatch a kdyz zkousim ten BIOS pres utilitku vgabios tak mi to haze checksum error Mam dojem ze i kdyz sem to predtim chtel preflashovat tak mi to neslo diky board ID spatnymu, ale loadnul sem to pres vgabios a pak nvflash a uz to slo, ale ted uz se nejak nemuzu dostat zpatky. Nema nekdo originalni BIOS z ASUS V9950 GE/TD kterej ma spravnej checksum (lze pouzit utilitkou vgabios)?
Toto si cital ?
NVFLASH.exe -5 -6 -f jmenosouboru.rom
A pouzi NVfalsh 4.41
Mne to nasledne frcalo bez problemov.
Hmm jeste zkusim, zkousel sem ruzny nvflashe i s tim -5 a -6 (to je stejne jen na ignorovani VENDOR ID a PCI ID nebo co, ale ne board ID). Jinak ten TVout mi teda taky blbe, normalni ne, ale to full screen video jo, jakmile to zapnu tak se ten obraz na tvoutu zacne najk protahovat az tam zustane jen nakej mismas. Sem se to pokusil nejak tipnout jak se to postupne mrvi

EDIT: hmm tak sem konecne flashnul zpatky originalni BIOS a dela to to samy, bohuzel na telce TVout nezkusim takze nevim jestli funguje. Jinak nvflash 4.41 nema -5 -6 ale -p -u prepinace.