Při spuštěném µGuru na pozadí mi modemové připojení na Internet zamrzá, někdy hned při navázání spojení, někdy po několika minutách serfování. Pokud µGuru vypnu, jede PC OK. Pokud je při tom spuštěné MMC9 pro All In Wonder R9800SE, tak PC také zamrzne, ale obraz i zvuk TV jedou dál, pouze nejde myš, ani klávesnice. Ještě dodám, že se to děje jak s ovladači modemu od Microcomu, tak i od Lucentu, které jsou v XPčkách.
Další neplechu způsobuje µGuru při chodu MMC9. Při spuštění jedné jeho části - Abit EQ, pro HW monitoring, se z plochy ztratí okno MMC9 i se zvukem, ale v paměti stále je. Po jeho ukončení ve správci jde zase MMC9 normálně spustit a jede souběžně s Abit EQ.
Jinak PC jede v pohodě i pokud je µGuru spuštěné, ale nesmím spouštět modemové připojení. Modem mám Microcom Desk Porte Internal L, má sám IRQ22.
Jinak deska je stabilní a při OC se dostanu v pohodě na 3,5GHz (FSB CPU/RAM = 5/4), ani nemusím zvyšovat napětí CPU, ale tohle mě teda s**e! V čem by mohl být problém? Je to HW problém, nebo spíše konflikt SW. µGuru jsem samozřejmě instaloval poslední verze a bios sem dal v1.6, protože µGuru poslední verze ho vyžaduje. Poraďte ! Díky.

Ještě zkusím vše testnout bez spuštěného MMC9. Možná by mohl být zakopaný pes v něm a jeho háhání se s µGuru, resp. s Abit EQ.