Citace Původně odeslal Xima
ja vubec nedoakzu pochopit jak muze nekdo mit tu drzost (Libra) neuznat reklamaci cloveku, ktery si dobre zaplatil neco co mu nefunguje ackoliv minimalizoval riziko nekompatibility ("stejna do paru", compatibility list desky, ...) a kdyz uz neco nebylo v poradku, tak stravil dost casu nad tim tu vec radne otestovat
tady proste stale plati ze zakaznik je pako a zaslouzi si aby se s nim zachazelo jako s pakem
vzdyt dulezity je prece to, aby mu to snad chodilo ne
vidis ty si mi aspon hned veril to si cenim, ved prime95 je dost doveryhodny testovaci program aj na vadnu pamet
este ako vravis keby to netestujem tak niet o com, ale vlastne som spravil kompletne testy, cely proces s testami som popisal v liste ktory som napisal v style dobry den prajem, a skoncil mojim menom a podpisom, kde som dokonale popisal zavadu a aj to ze som pamet testoval zvlast a prejavili sa chyby, aj to som pisal ako sa chyby prejavovali, a ze ta ista pamet u mna slape,a zaslal som s chybnou pametou aj sprievodny list(inde to dost pomahalo ked to tam bolo dodane k vadnemu vyrobku, a cenili si to,tito ale nie Libra ) takze vyrobny proces tam moc nieje co menit, twinmos chipy mala a tie iste parametre, kupena o mesiac a pol skorej, takze aj tak ma ti chlapici chceli oje...kabatit