Zaujimalo by ma ci mate niekto s touto doskou skusenosti, vyhladavanie mi nic nenajde a na nete sa mi tiez podarilo najst len recenziu:
http://www.ocworkbench.com/2004/asro...41/k7s41-1.htm
Technicke parametre su celkom fajn: vie zmenu FSB po 1MHz do 248MHz, zmenu voltaze CPU o +6% (to riesi dratovanie v sockete), zmenu voltaze DDR do 2.73V a zmenu MP cez jumpery. Nechyba USB2.0, 100Mb LAN, ani AGP slot.
Otcovi sa totiz odfajcila doska i RAMka a rozmyslam ci nevymenim konecne svoju K7S6A+DDR266 256MB+grafaren za jeho objednanu K7S41+DDR400 256MB s int. grafarnou, kde by sa predsa len moj Duron 1400 lepsie pre/podtaktovaval (akt. D1400@1006, inak zvlada 1400@2300).
Zaujimalo by ma ako je na tom doska s prehravanim filmov a kvalitou 2D obrazu (vykon v hrach ma absolutne nezaujima, nehram ich) a ci je chipset vykonnejsi ako SiS745.
Navyse sa jedna oproti mojej ATX doske o micro ATX dosku co bych len uvital kedze vyhladovo planujem stavbu nejakeho pokial mozno cim mensieho PC, kedze na PC beztak akurat prehravam filmy, tak rozmyslam ze bych drbol tuto dosku + DVDRW + HDD do nejakej malickej case.