Citace Původně odeslal Petrik
To vam vsem porad nedochazi,ze to meri jadro (internal thermal diode)? Moje 8K3AE ma taky ihned po zapnuti kolem 40-50,pak bezne 65 a je to uplne normalni, psal jsem na support epoxe a do 70 to je fine. Zapni si pocitac bez pasivu na procesoru a zjistis,ze behem pul vteriny ma 100! Ten pasiv to samozrejmne nemuze ochladit na mene nez 40, je tam proste vysoky gradient teploty (pokud vis,co to je)

Citace Původně odeslal Rob
no urcite to ukazuje vic, ted jsem po ranu zapnul PC a hned sekundu po spusteni jak se ukazalo na monitoru to PC Health pri POSTu mel procak 50C, pritom je tu docela chladno asi 22C v pokoji

takze to nemohlo tak rychle vylitnout nahoru, pak uz to jde dalsich 10 minut pomalu po jednom stupni az na 60C idle
klidek jo, vim ze to meri jadro, ale odpovidal jsem Gabovi. pokud si proctes AOAForum zjistis ze Epox 8K3A spatne meri teplotu z jadra na Thoroughbredech

myslim ze u chladice spis zalezi na tepelnem odporu (C/W) pokud je nizky a procak ma taky malo wattu tak neni problem uchladit na teplotu ne o moc vyssi nez teplota okoli, BTW ten pasiv je uplne studeny

mel jsem predtim XP 1600+ Palomino ktery ukazovalo spravne, kdyz melo 60C tak to bylo na pasivu dost znat