kde zacit...

- pred necelymi dvema tydny mi najednou z niceho nic prestala fungovat DVD palirna NEC 1300A - reklamoval jsem ji tedy a dnes jsem mi ji vymenili za NEC 2500A, nicmene problem neustale pretrvava

- XP Pro SP1 mechaniku normalne najdou a cte bez problemu - problem je vsak v paleni

- mechaniku mi nechtelo najit Nero (posledni verze), tak jsem vyzkousel predchozi dve - nakonec ji naslo nero 6.3.1.6 - rikam si pohoda - vhodim DVD+RW (DVD+RW 4.7GB Verbatim-Plus 2x) a pri zacatku vypalovani se to kouslo tak, ze pomohl az restart (neslo vypnout ani v tasku)...

- podivne je, ze nejdou ani grabovat MP3 - v CDex 1.50 to vypada, ze je vse v nejlepsim poradku, ale po pusteni MP3 nejde nic slyset - proste ticho (lame samozrejme mam nastaveny) - stejne to dopadlo i EAC ci Easy CD-DA - nova mechanika tedy dela to same co ta stara (vymenena udajne pro chybu laseru)

- na sestave v podpisu (Duron, KT600) mam nainstalovane ovladace 4in1 v4.49, samozrejme ASPI 4.71.2...

- virus ani trojan to pravdepodobne nebude - NAV2k3 ani Trojan Remover nic nenasli (samozrejme pravidelne aktualizovane)

- vse je najumperovano jak ma byt - IDE kabel jsem vymenit zkousel... mechanika je na IDE1 jako master