Asi budes mit pravdu, ale prioritni problem spociva jinde ...
Dej si v google vyhledat: EPoX 8HDA3+ review, ihned ti to najde tak cca 15 review z posledni doby...
OK skoukni je, aby jsi zjistil s jakyma pametma ho testovali, abys vedel co koupit a co tam najdes
Pouze Corsair, proste vsude je Corsair. OK beru, ale jak se mam dovedet, ze to pobezi s novyma KHX, co maji divne SPDA hlavne jak si zajistim, ze mi prijdou spravne KHX a ne takove hnusne, je to zacarovany kruh ....
Lidi co to ridi, tomu nerozumi (tzn. nepomuzou, neporadi)
BTW koupil jsem je pres elko (www.elko.cz) mam tam cloveka, ale Eklo je nedela, takze mi je kolega nekde prekoupil. V Levi to nebylo, takze Proca, Asbis, Actebis, nebo Abacus .....
OCZ Platinum se sem nedovazi (asi nejlepsi OCZ), obchody jako CC to netahaji z ciziny, takze je nekdo musi zacit delat, ale kdo vetsina produktaku VO nema o tom sajn a poptavka by byla tak mala, ze to zase nikoho nezajima, tohle je proste mala zeme = maly vyber a jeste VO nejsou schopni platit cash a to se taky dneska mo nenosi .....
Zjistim kdo sem taha Geil (CC to urcite neni) a zkusim tedy treba Geil, nekdo musi byt prvni .....))

Odpověď s citací