Původně odeslal
globalkiller

Původně odeslal
Luke_chiptuning

Původně odeslal
Dawe
Tenhle "mod" clovek potkava posledni dobou na netu snad vsude....
Moje pocity presne vysithl jedik: To neni SilverDevil ale SuperDebil......
Skoda ze disko jeste neni postavene mimo zakon....

no a zas další, jehož mod nemůžu najít zcela nikde
Každej nemusí toho svýho krasavce ukazovat všem a pořádat mohutnou internetovou kampam a cpát to všem na oči

spíš mi to připadá jako "zasednutí si", když jiné mody jako Green Cube, Blue alien, ten celodřevěný, už se taky táhnou od prvopočátku a je tam fotka na každou novou záslepku, nový šroubek,.... to, že narozdíl od modu, kde je jen vyřezané okno, tam dokutím spoustu dalších věcí a vyfotím to, navíc udělám video a dám to na víc serverů -
to je ZAKÁZANÉ? vždyť ne všichni lidi chodí třeba na overclocking 4um a jediné, kde se Devil ukázal (s mým vědomím) byla Choceňova PC AREA a PRETAKTOVANI.CZ - a když už Ti vadí, že je to všude, tak to prostě nečti? Všichni lidi zas nejsou jako my a nechodí všude...
spíš mě mrzí, že se skoro nikdo nepozastaví nad precizností provedení, když tady vídávám různé "odrbávky"... teď jsem byl na auto tuningu v Kopřivnici a bylo to na stejno.. buď moc dobře provedené auta, nebo odřené 120ky natřené štětcem s blbýma připomínkama

i když, byla tam jedna dost stará reznoucí kára s dost sexy paintbrushem na kapotě - byl cool
pokaždé, kdy jsem dělal update na net, přibylo na modu něco zásadnějšího a ne jen jiná barva bužírky od drátu k pc speakeru
chodí mi spousty mailů, kde se lidi ptají na podrobnosti (hlavně ten music scanner), takže to video asi taky jenom nějaký význam má.. a že ho neuděláš ty, tak neomezuj mě

třeba já taky nikomu nenamítám oproti dokola opakujícím se vyřezaným podsvíceným biohazardům a taky bych to na case mít nemusel