Citace Původně odeslal MadCap
ale mino .. zase si netrafil thread .. nakupne poradne sa tu NERIESIA ..
MC
Mad, mne vobec neslo o nakupnu poradnu (btw priamo som reagoval na tvoju hlasku co som citoval, a s ktorou nesuhlasim, jediny Intel procak so slusnym vykonom za slusne prachy je momentalne P4-C)
Citace Původně odeslal MadCap
EDIT: a btw kde si dosiel na tych 50W? imho tazko .. a taketo veci NIKOHO v corporate netrapia
netrapia tak to si na tazkom omyle, pravda je sice ze amici maju zivotne prostredie rovnako ako spotrebu energie na salame, ale kur tomu ze ked dimenzujes a platis klimu pre taku budovu ako NBS tak si to setsakramentsky rozmyslis ! Co myslis, preco sa vo velkom presadzuju tenky klinti v corporate sektore Jednym z hlavnych argumentov je prave spotreba/hluk. Co sa tyka 50W tak staci trochu pocitania a mas to.

Velmi ma mrzi ze sa tu zas chytil flame amd vs. intel, som prave dufal ze sa tu objavia nake normalne proti argumenty a nie styl Intel rlz resp. amd rlz.

K ostatnym postom: netrepte mi ze intel NoProblem, mam s ich cipsetmi aj ich doskami v robote dost problemov aj bez vasich hlasok.

Apropo DELL nech si svoje 'masiny' so zeleninou 2.4 a 128M RAM a sitnou doskou co zozere zvacsa len RAM od nich nekam strcia, keby za tu istu cenu radsej predavali PIII tulen + kvalitne dosky + dost pamate tak by to malo taky isty(ak nie vyssi) vykon a clovek by sa na to mohol spolahnut.
A co sa tyka tepla tak BOX coolery na lacnejsie PIVa alebo zeleninu su brutal shit, Northwood Zelenina 2.5 ma pri zatazi bezne 65C a to je na mna privela. Uz sa trasem ked si na rektorate nahodou ti odbornici zmyslia ze chcu ten novy 'fanatasticky' intel procak. Uz vidim tie IDLE teploty ~60C.
Ak poznate niekto i810 chipove sady tak nikdy nepoviete ze "AMD sux, len Intel vzdy stabilny a vykonny".

2 Rainbow: Suhlas, ale pravda je ze 865/875 im trochu napravila reputaciu.