Citace Původně odeslal Spajdr
Minulý rok bylo vše v pohodě, ale od nového roku, je člověk někdy musí upozorňovat aby něco už poslali, že na to čekám, že skladem to bylo a dokud jsem neposlal stížnost v kopii i na vedoucího CC, tak mi nic nepřišlo, pak to najednou bylo na druhý den.
Mám bohužel PŘESNĚ stejné zkušenosti. Možná je to tím, že se nějak změnilo personální obsazení... CC byla poslední z velkých firem, kde jsem nemíval problémy...

Citace Původně odeslal mejla
Tak mi deska dorazila minuly tyden,po dohode s CC reseno vymenou,prodal sem ji Darth S.,po ubezpeceni,ze je to opravdu vymeneno,sem balik ani nerozdelaval a zrovna preposlal DS,ten se mi po vikendu ozval,ze sice reklamace byla uznana,ale poslali tu starou,nefunkcni,a samozrejme DS taky nejela,ja sem tedka za blbce...
Jo, já mám v CC už dva měsíce podobnou anabázi s pamětí (ta 512 v podpisu) - nějak mi začalo doma padat PC, tak jsem to projel MemTestem, našel chybu během asi dvou minut - poslal jsem jim balík 2.2. (reklamoval jsem i zdroj - začal pískat - a navíc začal vrčet ventilátor; a kdybych se 5.3. neozval vedoucímu, tak bych dodnes nevěděl nic). No jo, ale 24.3. mi sice konečně přišel balík a nový zdroj, ale RAMka PŮVODNÍ (na papíru napsána výměna za č...., to jsem nikde nenašel, byl to můj původní modul - ostatně i podle zbytků prachu za nálepkou)... V pondělí udělám ještě jednou dusno (napíšu opět majiteli) a uvidíme. Kdyžtak se domluvíme a napíše nás tam (kdo teď má problémy) víc.

EDIT: tak se to konečně hnulo...ale je smutné, když to musí řešit a omlouvat majitel firmy a obchodník, který nedělá reklamace, ale řeší prodej... (tímto díky p. Matějkovi a p. Gajovi za vyřešení)

A ještě jedna "super" reklamace - odešel mi větrák na R9100 (Sapphire, 64M/128b.), pasiv u nich není možno bez ztráty záruky vyměnit... Tak jsem to 2.2. poslal do Cybexu, taky nic, ozval sjem se jim 5.3. jako CC, 10. jsem měl kartu doma, jenže 64 bit. Tak šla obratem zpátky a ve čtvrtek mi na účet přišly peníze. Tam se mi slečna/paní rovnou omluvila a sama nabídla dobropis...

Menší nákupy běžně realizuju v Axesu, kde jsem s reklamacemi problémy neměl, ale to je možná i trochu o známosti... Větší věci jsem zatím vždycky řešil v CC...