Ja vam teda nechcu do toho kecat ale cena 3-4k za 64 kbit je vcelku normalni.
Ale nepocitam ulety kdy je na jednom megabitovim ADSLku 5-10 lidi a rozpocitaj to a pak se chlubi jak maji za par susnu 1 Mbit lajnou ale kdyz se tam potkaji vsichni a jeste je treba provoz na siti tak jdou okamzite do kytek a pripojeni se dostane na nizsi uroven nez je modem ...
Napiste sem link na JEDINOU wifi firmu (poskytovatele) kteri nabizi pripojeni cenove a rychlostne srovnatelne napriklad s ADSL a zaroven jejich pokryti se neomezuje na dva baraky na sidlisti.
tim nerikam ze me situace tesi ...
ja se sam snazim o to aby zavedli kabel (uz couhaji draty dole ve sklepe) ale ti blbecci z karnevalu nejsou schopni ten drat natahnout po baraku (husi krk uz je skoro natazenej)
Hlavne ze v TV bezi reklama jak to muzou mit vsuchni zadarmo na zkousku a ja za to chci platit a nejsou schopni mi to privest.
Byli u nas technici a ti rikali ze nejdriv musim sehnat vetsinu lidi v dome. Ale jak kdyz je nas tam 7 partaji z toho jednou ukrajinci jednou polosilena stara perza ktera bydli sama, dalsi duchodci (ti vy to chteli) pak jeden manzelsky socialni pripad jedna normalni rodina (ti to nechchou ale mozna bych je zlomil) pak my a jeste jeden manzelsky par a ti maji satelit takze ti taky nic ...
Muze mi nekdo rict co je tak strasne drahyho na tom zavedeni ze to nechchou udelat? pred barakem mame sedou krabicu a nalevo i napravo v v sousednim dome to maji zavedeny. Ten barak na podzim nespadne a potencialne je to dum ve kterem budou bydlet po deregulaci prachaci (kousek od centra Brna, jeden byt na patre, ... ).
Me to tak strasne ******![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()