Jakejch kecůPůvodně odeslal termix
Fora jsou, jak jsi správně uvedl, na diskuse o informacích, většinou uváděných na netu (nebo jinde). Já takový našel a umístil sem. Ty jsi to napadl, zkritizoval, pokoušíš se naznačit, že bys rád rozhodl o tom, co sem patří a co ne. Chceš se stát filtrem? Do toho, tady je to děsně moderní. By mě mohlo ohrát, abych dopodrobna zjiš´toval, jestli jiné informace jsou 100% pravdivé, reálné a podobně - to je tvoje práce, vzal sis ji za svou veřejně. Záměrně jsem použil doslovnou citaci (Ctrl+C a Ctrl+V - to znáš ne?). Já jen informoval o něčem, co mi připadlo zajímavé, ale jestli je to (obsah) reálné, je na diskusi .... jog .... (sory, mléčný obsahu hranaté plastové krabičky, která není ani jogurt, ani tvarohový krém) .... co se čertíš, svůj NICK sis vymyslel sám .... já v tom nejedu .....
![]()
![]()
P.S. Nebejt mé informace, ani by ses nedozvěděl, že se něco takového chystá, já Tvé informace nekritizuju. SEROU mě jen tvé vstahovačné poznámky o urážkách a argumenty ovlivněné pocitem poškození vlastního JÁÁÁ. Kdyby ses soustředil na jádro pudla, mohli jsme si hezky pokecat, protože blbej nejsi. (A stejně je to jogurt...)

Odpověď s citací