Citace Původně odeslal Bradáč
Citace Původně odeslal gregorius
mam Tualatina 1,3 v desce Asus CUSL2-M, je pretaktovany na 133MHz FSB. Mam s nim ale takovy divny problem se stabilitou. Za celou dobu, co mi jede, se neobjevil ani jeden zatuh, reset, nic takoveho. Prime vydrzi nekolik hodin bez chyby. Ale 3DMark2001 vyskakuje do windows, zrovna tak jako treba UT2004demo a nektere dalsi veci. zkousel jsem Vcore 1,65V i 1,7V, furt stejny problem... napada vas, cim by to mohlo byt?
Mám taky 1,3 Tuleně a stabilně jde max na 1560, respektive nad 1560 padá v 3D Marku 01 do OS, jinak ve hrách běží v pohodě. Na 133 FSB jsem taky zkoušel ale deska dá max jen 1,625 tady je potřeba alespoň 1,75-1,8, ale to pak topí jak sviňa (viděl jsem to u kámoše). U mě to padá určitě kqůly paměti. Mám 2x32 100MHz+1x128 133MHz+1x256 133. Možná někdy skusím vyhodit ty dvě 32/100 MHz. Jestli ty máš paměti OK, tak ještě trochu zvedni Vcore, mělo by se to stabilizovat, ale hlídej teplotu.
no mi se na te desce (cusl2-m) osvedcilo nepouzivat to softwarove nastavovani v BIOSu... je zajimave, ze kdyz to nastavim v BIOSu, je to nestabilni, kdyz ale zvolim manulani nastaveni DIPSWITCHema a dale izolace+spojovani pinu na procesoru (default FSB133+default VCore 1,65 V) a jede to fakt paradne stabilne... teda az na tu pamet... ale procesor je dobrej

vivalin: grafikou to fakt neni... jinak ten tvuj procak je fakt moc peknej kousek... 1,83 GHz by se mi taky libilo, ale na to co mam si nestezuju