zdravicko, mam problem ktery se mi zjevil posledni dobou a nevim jak se ho zbavit. Na pocitaci mi ve WinXP Pro zacal chybovat program na prihlasovani uzivatelu (uvodni obrazovka, logonui.exe).

Popis problemu: Prvni uzivatel se do Win prihlasi naprosto bez problemu a pokud se odhlasi tak se po nem prihalsi i druhy a dalsi uzivatel v pohode. Pokud se neodhlasi, ale jen prepne, a dalsi uzivatel se chce prihlasit, tak se prihlasovani zasekne, a nejde hybat s mysi.

Jelikoz mam doma tri pocitace, zkusil jsem jestli je pocitac sekly uplne nebo ne. Pocitac zasekly neni, nebot sdilene disky vidim a mohu na "sahat" pres sit. Pak jsem se zkusil prihlasit na tento pocitac z jineho pocitace pomoci programu Pripojeni ke vzdalene plose, a to funguje tez. Takze i se seknutym pocitacem lze pres sit libovolne pracovat. Po spusteni taskmgr.exe jsem zjistil nasledujici .... proces logonui.exe zere vykon procesoru na 100% a nejde vypnout (jedna se o kriticky systemovy proces). Otazka zni ... jak se tohohle problemu zbavit?

Jinak pro upresneni: Kompletne jsem nainstaloval WinXP Prof. znova (s integrovanym SP1 + dostahoval dalsi automaticke udaty) a dela to porad. Nesetkal se nekdo z vas s podobnym problemem? Podotykam ze Win neskinuju tudiz logonui je originalni od microsoftu. A prepinani uzivatelu ntne potrebuji Asi se bude nekde prat hw se sw (mozna nejakej novej update od microsoftu neco zvoral)