Citace Původně odeslal EllE
Citace Původně odeslal Vitekv
Citace Původně odeslal EllE
Za nejlepsi se ted povazuje u DVD paliren jednoznacne LiteON pokud si to nepochopil ze vsech debat na tema "DVD palirna".
Na Plextory se kazdej rozumnej musi vykaslat, protoze ta cena mechanice hrube neodpovida a plati se tam X tisic jen za znacku.
Promin, ale LiteOn tady nejvice prosazujes ty. Tvrdit o nich, ze se jednoznacne povazuji za nejlepsi je dost odvazne tvrzeni.
Nerikam, ze jsou to spatne mechaniky, to rozhodne ne. Sam o nich uvazuju, ale co forum, to jina sada nazoru. Pokud se tyka napr. kvality zapisu, tak je na tom LiteOn docela blede a nad nim je treba Pioneer (Teac DV-W50D).
Preci si nejake recence treba i ty na CDR.cz na 411S a 811S a pak se vrat

p.s. asi jsi ty ostatni fora necetl jak tvrdis, protoze ja dam pouze vzdy podmet k LiteONu kdyz schazi... to ze diskuze vetsinou dopadne tak "koupim teda liteon" za to ja uz nemuzu
Ale klid. Ja jsem tech recenzi precetl mraky, jak na CDR, tak i jinde (cdrinfo, digit-life, cdfreaks aj.) a taky jsem cetl fora, ale ze by byli vsichni z Lite-onu u vytrzeni, to se mi nezdalo. Jsou dobre, ale je taky dost jinych dobrych mechanik. Kazda vynika v necem jinem, ale rozhodne zadna nevalcuje ostatni.
Napr. tri moji znami maji TEAC DV-W50D (Pioneer A06), pali na podle tebe shitove Gigamastery a Princo (-R a samozrejme 4x) a no problem - tim myslim, ze media jsou bez problemu citelna jak v pocitaci, tak i v mem dost vybiravem stolnim prehravaci. Presto se neodvazuji tvrdit, ze tato mechanika je nejlepsi.
Promin, ze jsem to napsal tak ostre, ale dost mne zvedne ze zidle, kdyz nekdo tvrdi, ze neco nejlepsi, i kdyz se to v teto oblasti rozhodne rict neda.