Tak mam doma tie technics 800ky a nejak sa mi zda zvuk horsi ako u Koss Sporta pro.Konkretne hlas(to su tusim stredy??) je taky viac v pozadi, ale niesom ziadny velky odbornik, mozno ze to tak ma byt a kossy to mali prepalene.

edit:Par postrehov k sluchatkam technics rp f800.Dnes som ich totiz odniesol naspat do shopu a bol som stastny ako blcha ze mi ich vymenili naspat za KOSS Sporta pro.Nechcem oponovat glassmanovy alebo deeovy ktory porovnaval tieto luchadla s ksc 35...,ale.
Neviem ci sa ku mne dostala ina verzia(podla udajov na krabici nie), ale po tom co som ich cely den pocuval bol som zhrozeny.Totizto u tychto sluchadiel absoutne chyba stredne pasmo, takze hlavne hlas je absoutne nezrozumitelny a je utlmeny akoby prichadzal z nejakeho hrnca.Hral som sa aj s EQ ale nepomohlo.U sporta pro je hlas krasne v popredi a je rozmet kazde slovko.Napriklad som pocuval Sugarbabes-angels with dirty faces,U2 - all that u cant leave behind, Alicia keys - songs in a minor a kopu dalsich, s technicsami nebolo nic poriadne rozumet co spievaju a este sa k tomu vsetky tie frekvencie nejak zhlukli do jedneho chumelca takze zvuk bol priam uchu odpudivy.A este jedna vec, s technicsami som mal pocit akoby zvuk prichadzal odnikial, zatial co so sportami ma clovek pocit ze zvuk ho obkolesuje zo vsetkych stran a hlasy je pocut priamo v strede hlavy.
Resumé:neviem ci boli tie rp800ky nejake chybne(myslim ze urcite nie), ale tieto sluchadla naozaj nikomu neodporucam.Niesu hodne ani deraveho grosa, ked sa za rovnaku cenu daju kupit Koss sporta pro.