Citace Původně odeslal Pyroteam
Citace Původně odeslal trt
Citace Původně odeslal trt
Bez pridavneho napajenia to urcite nepojde Radsej ho tam hned zapoj Inak myslim ze to na tom 230 wat pojde uplne vpohode...ved u mna ide zostava na 200 wat
200w spotreba? zdroj by nemal byt dlhodobo zatazovany na viac ako 70% udavaneho vykonu
Ked si to vypocitas tak moja zostava da spotrebu zhruba 180 wat
no a ked zoberem ze ja mam este duron a menej veci a nic nepretaktovane, tak by to mal utiahnut
Ale este hlavne zalezi jaku mas na tom zdroji 3.3 V vetvu (tu pouziva graf. k s pridavnym napajanim)...presnejsie kolko amperov na nej mas Mal by si tam mat nejakych 14 A (standardne byva 14 A na 230 Wat) cize to bude znamenat ze 14Ax 3.3 ti da nejakych 50 Wat co musi postacovat karte s pridavnym napajanim ktora berie 45 Wat Pokial bude karta potrebovat nejakch napr. 65 Wat ale 3.3 V vetva zdroja bude moct poskytnut iba 50 Wat tak je riziko ze to moze byt nestabilne a mozu kolisat napetia (ako u mna na 200 Wat, avsak ide to apsolutne stabilne)
tazko asi pouziva 3.3V zo zdroja ked pridavne napajanie je obycajne ktore ma len 5 a 12 mozno berie aj to 3.3 ale potom neviem naco pridavne (pravdepodobne to stabilizuje priamo na doske z 5 alebo 12V)