Mam Abit KT7, u kteryho je odpalenej vstup na klavesnici. Chtel bych vyzkouset USB klavesnici, ale nevim jestli to pujde - jestli je standartne v BIOSu USB keyboard support ENABLED nebo DISABLED.

Rozhodl jsem se, ze se do BIOSu mrknu (predesilam, ze jsem to nikdy nedelal, takze o tom vim prdla.js) - stahnul jsem nejnovejsi KT7_9A.BIN (netusim, jakej je na desce). Precetl jsem si, ze se na editaci pouziva MODBIN - stahnul jsem MODBIN6 1.00.12 a KT7_9A.BIN do nej nacetl. Mel bych par dotazu:

1) V Setup Screen Structure Tree jsem si nasel USB Controller (nevim, jestli je pro USB klavesnici potreba, nebo ne), okno vypada takhle:

Kód:
Item String:  USB Controler
     [X] Normal
     [ ]  Show only
     [ ]  Disable

[ ]  Gap

BIOS default: Disabled
SETUP default: Enabled
HELP content: None
Ty prvni 3-4 polozky jsou nejspis pro to, jak se bude polozka chovat pri zobrazeni menu (kdyztak me opravte). Ted mi ale neni jasny jakej je rozdil mezi BIOS default a SETUP default ? Znamena tohle konkretni nastaveni, ze je USB radic standartne vypnutej nebo zapnutej?

2) Pro USB Keyboard Support je tam:
Kód:
BIOS default: OS
SETUP default: OS
HELP content: None
Co to znamena OS (moznosti jsou z OS a BIOS)? Operacni System? Znamena to, ze je USB klavesnice standartne podporovana, nebo ne?

3) Jak poznam po pripadny uprave BIOSu a ulozeni, ze je vysledny .BIN funkcni ?

4) Existujou nejaky lepsi nastroje na editaci BIOSu a jaky ?

Diik vsem borcum za odpovedi.