Mám problém, už se mi tu zas nashromážděli díly a půjdu z toho udělat comp, ale chybí mi jenom deska. Doteďka jsem měl ve skříni samý DTKáčka, ale už mi jaxi došli a já se potřebuju zeptat, na to co by jste si vybrali z bazaru za fošnu. Cena aby byla nízka, nenafukovaly se ji kondíky, prostě aby od koupe vydržela makat a nic se z ní nestalo. Je to trochu přehnaný, ale potřebuju aby ta deska vydržela, já vím, že záleží kud od kusu. Ale některý jsou míň poruchový a některý nejsou. Nejraději bych něco s i440BX nebo ZX to je celkem jedno. Musí to mit patici PPGA 370, a bude v tom: (budou to vlastně dva kompy, takže bych potřeboval 2 fošny) : I.Celeron 400MHz a 366MHz PPGA
DIMM 256MB PC133 PQI 16 chipů
MSI GF2MX200 32MB a S3TRIO 3D 2X 4MB
Disky mám 40GB Barrči, ale možná seženu něco jako 10GB
CD-Rom a Fdd,
Zvukovku mám:Geniuse 32X2 a SoundMaker Live takže nemusí být na bordu, za všechny tipy na desky budu moct šťastnej a hlavně aby byli v dostání v bazaru v HK, nebo tady na foru, jinde se mi to ani mos schánět nehce... Jinak ty kompy jeden by asi makal jakou reuter a ten druhej s MX200 by byl pro zábavu, učetnictví atd... ale ještě není o jejich osudu rozhodnuto, asi se prodají, pokuď nebudou moc vytížený.