Zdar all,
tak som si kupil k vianociam ako darcek tuto karticku
> MSI G4Ti4200-TD64 <
ktora pre pripomenutie vypadala nejak takto obrazok od SPYKERa (ta moja vypadala presne tak isto, iba nalepka MSI na chladici naviac a tona prachu v nom )
mno a kedze som zastancom Low Noise tak som sa po vrazeni do kompu rozhodol ze takto to nepojde (hluuuuuuk) a islo sa modovat
na tento ucel som mal pripraveny dobre znamy pasiv z Falcon Rock 2

mno tak kedze je trosku tazsi tak som sa rozhodol ho ku karte pripevnit pomocou dier okolo gpu a nie lepenim ako na starej GF2Pro kde som daval ovela mensi kus hliniku

dalej som si zohnal sroby spravneho priemeru (2,5 mm, ale musel som tie diery trosku prerezat tym srobom), vyrobil na ne podlozky a pucil elektrikarsku silikonovu pastu potom som ukecal kamosa (THX Dio) nech my vyvrta do pasivu diery a vyreze do nich zavity (ta diera vlavo dole je prevrtavana dvakrat, pretoze sme sa najprv snazili prerezat zavit srobom co akosi neslo ) to excentricke umiestnenie pochopite dalej
||
po kliknuti na obrazok sa otvori vecsi ...

no a co potom? uz len par fotiek monstrozneho chladenia
|||
po kliknuti na obrazok sa otvori vecsi ...

mno par problemov, ktore som musel vyriesit > chladic musi byt tak dole, pretoze je jadro tiez tak nizko zial, vyssi nemoze byt aj kvoli jednemu kondiku ktory zavadzal (slo by sice obrusit kus ale aj tak to uz sa nebolo kam hybat kvoli okraju) a to bol trosku aj problem ze je dole, nakoniec som musel asi milimeter ohnut spodne rebra a vrchne tiez nech tam vleze chladic , cidlo chladica AC TC ktory som na to narval som dal co najblizsie ku GPU, vetrak sa tam toci cca 1300 otacok inak to ale uchladi v pohode aj bez toho chladica s prievanom co davala 120tka v predu v case, ale aj tak ten chladic nemam kam inam dat a bol na GK aj predtym
||
po kliknuti na obrazok sa otvori vecsi ... ta druha fotka je prasacky neostra, som to zabudol cvaknut lepsie ... ma ukazovat to ohnutie rebier

mno a resume je take, ze to je hodne potichu (teda v podsate to moze byt aj no noise in fact ) OC som zatial nejak nehrotil, bezim aktualne na 300/295 z defaultu 250/256

MadCap