Treba ze vypada uplne stejne, ale ty ostre hrany v novejsi revizi nejsou na zavadu? Ehm asi nePůvodně odeslal Pinďoureček
Na obrazku na strance http://www.logitech.com/index.cfm?pa...2&languageid=1 jsou jasne videt ostrejsi hrany a neverim tomu, ze by mi nevadily. A kdyby te ani to nepresvedcilo, tak si konecne precti tu druhou recenzi. Je z PC Space 8/2003 a stezuji si uplne na to same.
Cira naivita.Původně odeslal Pinďoureček
Nejen z tohoto prispevku je videt jasna snaha branit Logitech za kazdou cenu. Pripomina mi to zastance Nokie, kteri at uz je jeji mobil jakykoliv, tak ho vychvaluji do nebes jenom proto, ze je to Nokia.
Pripomina mi to tu analogii s Nokii. Kupuje se to = je to nejlepsi.Původně odeslal Pinďoureček
Muj pristup k nakupu joypadu (nebo obecne) je takovy, ze me krome kladu zajimaji hlavne zapory. Ono je totiz super, kdyz ma vyrobek super udelanou funkci AY, kdyz mi v uzivani brani nedodelek BX.
Je to asi taky muj vitez. Neni dokonaly, ale zda se mi nejlepsi z nabidky. Jenze ho asi nebudu mit za levnejsi cenu, coz bych ten Logitech melPůvodně odeslal NeO_01
Pro nekoho je dulezita funkce vyrobku, pro nektere je dulezitejsi vzhled. Hadej(te) co je dulezitejsi pro mePůvodně odeslal Koudy
No uz se nemuzu dockat, jak to schytam od zastancu LogitechuAle napred byste si meli uvedomit, ze si nekupujete znacku, ale vyrobek (az na nektere ze...)