Citace Původně odeslal Chihuri
tak sem si ho nakonec koupil (za chiefa+800) no a nevim nevim....

Prvni co mi padlo do ruky,byly kabely..... a takze sem se hned poradne NASRA.L, nechutne malo vazacich umelohmotnejch smejdu,v miste kde vychazeji ze zdroje sou promotany, musel sem si je sam vyvazovat a hlavneto je stejne prasacky,pac sou prohazeny mezi sebou kebely ruznejch vetvi(jenom blizko zdroje).... jako fakt prasarna (od zdroje za 1600,-) bych necekal.. pro srovnani Chief ma na kazdy vetvi asi o 3 vazacky vic.. a kabely uz ve zdroji rozdeleny na jednotlivy vetve....

mno deme dal,zdroj sem prohlid zevnitr, o neco chudsi elektronika nez chief,ale aspon je misto pro vzduch...

ok,nainstalil sem ho do PC.. a pustil se do mereni hodnot, prakticky totozne z chiefem.. akorat -12 padla taky uz na 11,61 jinak v prumeru stejny (stejne tu 12v nforce meri posrane) napeti na CPU me mile potesilo pri 1,8 uz mam konecni i 1,81V a ne 1,79max minimum pri 1,8 bylo 1,78 coz je super..
3,3vetev a 5vetev obe nizssi o nejaky setiny cca +-0,03
testovano primemem...

teplota na socketu klesla tak o 3°-4° v zatezi a v case taky o neco.... teplota v jadre je stejna no mozna sem zahejbal chladicem,tak se trochu zhorsila prilehavost... v klidu teplota klesla cca 2-3° a otacky mojeho vytunenyho CS2 sou ted v klidku na cca 1300+ z puvodnich 1500+

mno tissi je ,celkem to de i pri zatezi ( v obou pripadech tissi nez chief na 1600ot) tezko rict jestli by byl lepsi nez ten CM na 7V....

ale leze z nej celkem studenej vzduch,chtelo by to snizit ot. ...
Jo Jo mas pravdu ze draty jsou primo u zdroje pomotany do sebe, ale to je asi jedina nevyhoda. To ze ma min svorek na kablikach je opravdu jen detail ktery jde vyresit dalsimi svorkami ktere stoji pakatel.