Citace Původně odeslal semeno.
chci se zeptat, podělala se mi deska, a na bridge jsem měl zalmana 32 a kapky sekundovýho lepidla. když to chci reklamovat takjsem ho musel samozřejmě sundat. Na rozích zůstali ty lesklí kapkylepidla tak jsem je pilníčkem onímal,jenže tímnímáním se jinak drsný povrch bridge vyleštil. Bojim se aby mi to neuznali:..... Přitom všiczni víme že to tý desce jenomp prospělo.... Aby se na to jen prostě nevymluvili a nemuseli dělat reklamaci čubky...
vyšel jsem to tak že jsem ta lesklá místa na čipsetu posipal prachem aby zmatněla )
myslíte že se v tom ten tehcnik nějak hrabe? koukám pod chladič čipsetu,,okukuje NB SB, proměřuje atd... nebo toje zkusí zjistí že nejde a hotovo?
nerad bych si vydělal 4k
díky

NOTE, deska je z CC, jaké tam jsou zkušernsoti s rekla?
Tak to ti preji hodne stesti

To co se ti stalo je moje nocni mura - ze se deska p....e a jestli mi ji vezmou na reklamaci po mych upravach( pasiv na NB, dalsi na SB)
Taky tam mam sekundak

Ja bych si ale tipnul, ze pokud tam das zpatky ten aktiv( mluvis o NB?) tak ho nikdo sundavat nebude, a pokud jsi ho nejak viditelne neposkodil, tak by to melo byt OK

Ale chlapci co vyfacovali Abita, kde je aktiv tak divne pripevnenej, ze nejde sundat bez odstipnuti tech umelohmotnych pacicek to budou mit horsi...

Az pujdes na reklamaci do CC tak dej vedet jak to dopadlo