Myslím, že nové modely od Panasonicu jsou na tom s CD mechanikama výborně - vlastním CT700 a můžu s klidem říct, že mechanika načetla vždy všechny disky (i ty, co nešly v CD-RW či imp550 - Wohmatak určitě bude namítat, ale je to tak), mám ho asi půl roku, denně používám a nejeví žádné známky opotřebení. Mít tehdá ty prachy, šel bych do CT800. Nicméně i tak jsem spokojený. Rovněž zastávám názor, že imp550 je za ty prachy příliš drahý player.Původně odeslal DeeKay
O CT700/800 jsem tu už psal - CT800 - ALU tělo, MP3/WMA, podsvětlené DO, ID3 tagy, S-XBS, výdrž až 120h, battery pack, nabíječ, spolu s IMP550 nejtenčí player, nejlehčí. + základní fce jako random, opak atd.o tom panasonicu moc nevim a vubec se mi ted nechce nic o nem cist, to snad doplni Anduril
CT700 - MP3, DO, ID3, S-XBS, výdrž až 85h (s lepším. bat. jako CT800), battery pack, nabíječ, lehký a tenký player. + základní fce jako random, opak atd.
Nejsou to přehrávače pro hračičky, kteří potřebují miliony fcí. Prostě obyčejné lehké playery s výborným zvukem a dlouhou hrací dobou.
Nejsem žádnej zarytej Panasoník, takový IMP400 se mi třeba taky líbí (až na tu dobu hraní), ale třeba ceny za iRivery imp550 jsou podle mě moc vysoké.

Odpověď s citací