Tak jsem odemknul svoje XPecko 1700+ a dostal se na snad stabilnich 10*166 pri 43-45stupnich(dosazene Brutusem Titusem a dirou v bocnici s 90mm Sunonem*33R-Brutus Titus je upravene D5TB TC o 90mm vetrak a nastavec s 10Ohmovym 5watakem ) CPU burnu po 7hodinach zateze (pak jsem to vypnul).Jenze jsem si uz predtim vsimnul jedne "drobnosti" a tou je nemoznost korektniho restartovani win98.Proste Win98 mi pri restartu hodi cernou obrazovku a uz nic...pak pomuze jen tlacitko reset a vse slape dal jak ma...pripojil jsem naskusmo vetrak s indikaci do desky jestli se to nekouse chybejicim vetrakem na CPU,ale tim to asi nebylo(otacky kolem 1400 a v BIOSu je indikace vypla).Zkousel jsem i 3D mark 2001 a Demo na UT2003 a zda se to stabilni.Laka me se na to vysr*t a odmazat ten lak SL69 a nechat to na 11*166 a snad to s Brutusem poslape,lec 11*166 bude na vzduch asi dost brutalni a to mi asi nevyjde .
Treba pomuze reinstalace win98(jeste jsem se ktomu po vymene zakladovky,CPU a grafiky porad nedostal ).Pokud jste nekdo meli podobny problem s restartem ci celymi nasobici,napiste mi prosim svoje zkusenosti.Odemknul jsem to sice napoprve,ale radsi to pak udelal jeste jednou kvuli ten pulkam a stejne to bere jen cele nasobky(peclive ocistil lihem).Vzal jsem si takovy ten zluty poznamkovy blocek co ma vrsek potreny nejakym lepidlem a ten jsem vykuchal na prouzek a ten vlepil na drazku L1 mostiku(s dopisni obalkou jsem to zkusil a to vubec neslo) a pres ten prouzek napatlal Ritelok SL69,snad jsem se nedotknul mezi sebou,napodruhe by to byl uz pech...kreslil jsem to dratkem ze svazku vodicu.