1) Zajimalo by mne co znamena - MCP integrated NVIDIA® MAC + Realtek® 8201BL PHY, MCP integrated 3Com® MAC + Broadcom® AC101L PHY, 2 Ports MCP-T Integrated IEEE 1394a + Realtek® PHY 8801B, myslim tim to za tim +, co je znazorneno cervene. Na desce jsou fyzicky 2 sitove karty (3Com a nVidia) a jeden radic firewire (nVidia), tak co znamena to ostatni?

2) Po nainstalovani WinXP se ve spravci zarizeni v sekci sitove adaptery objevil nejaky 1394 Net adapter - vubec nechapu, co je to zac a k cemu to slouzi.

3) Souvisi s bodem 2), v PC je nainstalovan modem Well PCI RWM (HCF). Z neznameho duvodu pouze vytoci cislo a dal se nic nedeje. Tento modem ma krome me jeste asi 4 znamy a vsem funguje pod WinXP (moje instalace) bez problemu. Trochu jsem zkousel, az jsem prisel na to, ze kdyz zakazu zminene zerizeni 1394 net adapter, tak se modem najednou bez probelemu pripoji. Pak ho znova povolim a modem se dal pripojuje bez problemu. Proste nechapu....

4) Koukal jsem do systemovych informaci a celkem me vydesilo, ze deska pouziva vice nez 16IRQ (asi 22). Ve skole na vzdy ucili, ze je jenom 16IRQ. Jak je to mozne?

Predem dekuji za odpovedi...