Pěkná diskuse![]()
Jen se mi trošku nelíbí,že tady tak hodně odsuzujete V3![]()
Nemyslíte,že to byla na tu dobu jedna z nejlepších voleb?
Karta byla rýchlá a to se v té době velice hodilo.
Myslím,že jejím protivníkem byla TNT/TNT2.Ta sice už uměla 32 bit barvy,ale kdo hrál nějaké hry v 32 bit?Měl někdo v té době tak silný procesor?
Myslím a budu si za tím stát,že V3 byla v té době jednoznačně nejlepší karta na gamesy.Sám jsem měl doma TNT2 M64 vs V3 2000 a jednoznačně mi lépe jely hry s Voodoo,proto jsem na ní tehdy nedal dopustit a to nedám i teď.
Hodně se psalo a diskutovalo o tom,že od dob V2 se u 3Dfx začalo pracovat na projektu Rampage (vedl ho Gary Tarolli,nynější tvůrce Geforce FX).Ale trh si žádal nové produkty a proto vypustili V3,aby trošku uklidnili poptávky,vždyť se říkalo,že to byl čip udělaný přes jednu noc (nebo tak nějak).Všechno se prý vkládalo do Rampage.
Myslím,že tam byla špatná spolupráce mezi vývojem a marketingem.
Vývojáři si myslím,že odvedli více než 100% práce,ale nemohli za to,že vedení bylo prohnilé a neakceptovali požadavky trhu.
V té době se na vývojaře z 3Dfx nemohl nikdo dotáhnout a ještě dneska smekám klobouk,co všechno v té době dokázali udělat.
Když pak po odkoupení 3dfx nVidií přišli převzít sklady a výrobny,laboratoře atd lidé z nVidie,nestačili se divit,jak dalece tato firma byla a dodnes asi děkují pánu bohu,že to tak dopadlo,protože rok 2001 by byl pro 3Dfx odražením se od dna (pokud je pravda,že by vydali Daytonu a rampage,což asi ano,protože jak psal Vykupitel,první objednané kusy přišly z výrobny).
uf,to jsem toho napsal![]()

Odpověď s citací