Moja zostava: AMD Duron 700, Matsonic 8127c kt133, 256MB sdram, HDD Western Digital 30GB 5400rpm, 100mbs sieťovka, modem 56k, SB Live 4.0 (CT4210), Inno3D Geforce 2 Ti VX 64MB DDR, tv-out.
Používam WinXP pro cz. (Win9x nespolupracuje so ziadnym detonatorom)
Problém s mojou VGA je nasledovný:
Mám ju cca 2 týždne a postupom času používania som prichádzal na jej chyby:
- pri zapnutí počítača NIEKEDY system sa zastvy este pred testom ramky, potrebné vypnutie PC
- nefunguje poriadne ani jeden detonator - po prihlásení do winu system zamrzne a obajuvú plochy s chybnými pixelmi rýchlo meniacimi farbu.
- po zdlhavom odtsraneni suborov ovladaca a uplne odstranenie ovladaca z registrov sa podari nainstalovat iny ovladac, ktory funguje do vtedy kym nejaka aplikacia (vacsinou modifikacie Half-Life a powerstrip) nezamrzne vysie popisanym sposobom (blikajuce pixeli).
- potom mi uz len zostava preinstalovat ovladac

Skusal som ju u kamarata a po zapnuti pc sa prejavil ten isty problem hend este rped bootovanim, tak som ju vybral s vedomim ze je vadna
Dal som ju reklamovat lenze v predajni pri hodinovom testovani na chybu neprisli a tak mi ju vratili. Doma ako som ju zalozil v momente nastali problemy. Nepomohlo ani preinstalovanie windowsu.

Planujem aj navstivit predajnu s kompletnym mojim pc lenze kto by nepoznal murphyho zakony

Prosim o akukolvek radu, som zufaly.