Zdravim,
vyskytl se mi v praci takovy problem - dostal se mi do ruky komp - C700,TNT2,IBM 60GB 7.2krmp + WD 20GB 7.2krpm, DVD, vypalka LiteON.
Ten komp chodil vpohode s 200W zdrojem (podle usera no problemo).
Chtel ale vymenit ten 20GB disk za vetsi, tak sem tam strcil B7200.7 40GB - disk se rozjel, nadetekoval, ale instalace w2k se mi nekolikrat zasekhla (vetsinou ve chvili kdy loadoval "Spravce Mount Point" nebo neco podobnyho) - nasledovalo par restartu a odebirani vseho nepotrebnyho (druhej disk, vypalka, par karet (bylo jich tam jak n***no, pet slotu plnejch ) ), ale nic nepomohlo, a asi pri 10. restartu mi ta 40ka zacala divne cvakat, komp nestartoval ... tak sem ji zkusil v jinym kompu s 235W zdrojem , a tam se vpohode rozjela, ale BIOS ji nenadetekoval - tak sem ji poslal na reklamaci...(pred par dnema sla na reklamaci jedna 40GB B7200.7 s uplne stejnyma priznakama)
Do vyse zmineneho kompa sem strcil B7200.7 80GB, a ta uz se vubec nerozjela, jenom divne cvakala - zase sem ji zkusil v kompu s 235W zdrojem - stejny vysledek (BIOS nedetekuje) - tak uz sem ji chtel taky poslat na reklamaci (poradne na***nej a hlavne rozhodnutej ze Seagate uz nikdy, i kdyz mam dva v kompu), ale napadla me spasna myslenka zkusit ji v novym kompu co sem stavel s 300W zdrojem - a tam naprosto bez problemu !
Dostal sem, v prvne uvedenem kompu sem vymenil 200W zdroj za 250W a vsechno najednou jede bezproblemu...
Z toho sem si udelal zaver, ze HDD Seagate Barracuda 7200.7 nutne vyzaduje minimalne 250W zdroj... a co Vase zkusenosti?
P.S. Vim ze dneska (a zvlast tady) uz ma kazdej min. 250W zdroj, takze se to vetsiny netyka, ale co kdyby...
Ted sem jenom zvjedavej, jak dopadne ta reklamace dvou "mozna fungujicich" B7200.7.