Caues...potreboval bych poradit...mam sestavu viz podpis a vcera jsem formatoval cely hdd a nahraval uplne novy system kvuli pomalosti nabihani do winu....Ale kdyz jsem vsechno tedka nahral...tak mi pri bootovani prebehne 22x takova ta carecka pri nabihani....mno nabiha to aspon 50 s a to je priserny.....Cim by to mohlo byt....co mam vsechno udelat abych to trochu zrychlil...napadlo me ze by to mohl byt kvuli HDD protoze mam 20Gb Baracudu III.... .)) Co mi brzdi system je jeste ze jsem si nahral misto uvodnich bootovacich a loginovacich obrazovek svoje stazene ze stranek Style XP (prepsanim logonui, Nts....nevim presny nazev toho druheho soboru ktery se prepisuje) a mam nastavene jeste Style themes ve winech.....ale myslim ze toto by to nemelo tak moc zpomalovat....co by jste mi doporucili aby se to urychlilo....jinak mam nainstalovany regcleaner a dal jsem vycistit nepotrebne registry a pri startu jsem odmazal vsechny nepotrebne veci.....Jedine co me napadlo je jeste spustit speed disk ale nevim jestli to tolik pomuze....zkuste poradit...co by jste delali vy atd.....