Citace Původně odeslal sarinecka
Citace Původně odeslal TimeLord
Citace Původně odeslal sarinecka
Jde videt ze preci jen nechapete jak holky kupujou veci,ach jo.Hlavni neni prakticnost ale vzhled a kvalita.Z jakyho pohledu si kupujou holky napr. mobil,vite to?? Nevite.protoze je peknej!!!!!!!!!!! A muze stat 17 000 jako ten muj a funkce ktery ma me ani nezajimaj.Krome GPRS.A jinak jsem pekna,to se neboj chlapce.A jeste k tomu jestli tomu rozumim nebo ne,ja nemam zkusenosti se spoustou hardwareu,abych mohla rict ktera pamet kde bude vyuzita,ja mam pocitace na delani DivXu a stahovani filmu.To je vse. Pokud by DivX delal mixer tak mam super mixer.A krome toho si myslim ze nejsem tak uplne mimo misu.
Tak mi potom vysvetli preco ti zalezi na cene tej VGA, vsak ju kupujes lebo je krasna tak naco sa pozeras na peniaze ? Na druhej strane na encoding videa ti moze byt uplne jedno ci mas R9800Pro alebo R7500. Mala by si si zohnat skor nejakeho editora co ti prezrie tvoje prispevky kym ich odosles inac zo seba robis nejakeho 13 rocneho spratka ktory ma problemy s identitou a mysli si o sebe ze je baba hehe.
BTW: co chces naznacit tym pouzivanim zastaraleho prenosu GPRS ?
Ja si muzu dovolit GPRS + Notebook,to neni jak na slovensku kde mate pouze dial-upy.Doma mam inet skrz kabelovku a v praci 2Mbit.S tebou koncim,skrze vsechny tvoje prispevky vsude po foru jsi fakt de*ent
Nie len ty ale by som povedal ze si GPRS moze dovolit kazdy hehe. A co tak HSCSD ?
A k tym dialupom.. dakujem ze si mi spravila skvelu naladu, je pravda ze z domu idem dialupom, teda doslovne kedze to cislo mi modem vytocit musi, ale rychlost mam 768/128 a co sa tyka pracovnej linky tak by som asi dostal mlade kym by sa mi veci stiahli po 2Mb linke hehe, lepsie to ide cez 100Mbit na zaostalom Slovensku.
Keep smilin`.