chcel by som vas poprosit o pomoc, mam problem s touto dosku
je na nej osadene P4 2.4GHz 533, dakych 512MB [2x256DDR]. pamete maju najemnejsie nastavenie ake je mozne, nic nieje pretaktovane, pouziva sa sietova a zvuk. karta ktora je na doske, dalej je tam Radeon 9500 s dvomi monitormi.
problem je ftom ze sa to nehorazne seka. prve dva dni som len nastavoval [ladil bios], len smutne bolo to ze takmer bezvysledne, snad len mallicke polepsenie nastalo ked som mierne zdvihiol VCC procesora o 2%. skusal som vselico pod XP sa to velmi casto sekalo [cca kazdych 30-60s, potom len HW reset]. po nainstalovani 2000 prof. to slo trosku lepcie, ale stale sa to sekalo, uz sice 'len' 8x za den, ale proste robilo to problemy, nasledne som instaloval secky mozne SP [od 1-3 stale bez zmeny].
snad len dodam, Radeonka je Saphire, ovladace su secko tie co boli pribalene [novsie na nete niesu], este som tam krom toho co bolo na CD dal novy VIA 4in1 pack.
pamete su 100% dobre, procesor nemyslim ze bude vadny [nic zakerneho sa snim nerobilo]. zdroj daky 300W. teplota cpu je kolo 50`C v monitoringu biosu vyszera secko OK, napetia, teploty, freq. secko ako ma byt...
prosim o kazdu dobru radu... nie som nejaky HW zaciatocnik a naozaj som skusil takmer setko. zatial dakujem...