Mam docela problem...
koupil jsem si desku epox 8rda3+, procesor barton XP2500+ BOX, pameti OCZ pc433 dual (2x256MB), zdroj 300w....
grafiku mam starou Ge force 2GTS/PRO

nejdrive kdyz jsem mel desku novou tak se to vse sekalo (v te dobe jsem mel jeste pameti 256MB pc266) v prime95 se to seklo hned, ve windowsech asi tak za hodku a ve hrach asi tak za 5 min... tak to se mi nelibilo... pri podtaktovani na asi tak 1300 Mhz bezelo vse 100% stabilne.. tak sem to odvez na reklamaci a tam to vse zkusili po vymenovat (desku, procik, pameti, disk, zdroj, grafiku) a vubec nic nezjistili... proste v prime 95 se to porad sekalo... kdyz uz jsem tam byl tak jsem si koupil ty pameti OCZ... prijel domu (mel jsem vymenenou desku (ten samy tip) nechali ji tam) pustil pc prime95 se sekalo dal (test1) ale ve hrach a ve windowsech se to zda ze to uz jede stabilne... proste uz se to ve hre neseka... snad (jednou se mi to seklo) ale jinak vubec... windowsy snad vubec... nevite cim to je jestly pameti nebo vymenena deska? Pak ruzne testy: u pcmark 2002 kdyz ho pustim tak mi to u cpu napise N/A pustil jsem to 2x a pokazde N/A.. a u 3dmark 2003 mi to jede ani ne pul minuty a napise to 250 bodu... vubec nevim co stim je.. spatny nastaveni nebo co?
teplota je max 52stupnu vic sem nemel.. i sem na to zkousel nechat foukat dalsi vetracek (na desku) a beze zmeny
uz fakt nevim co stim prosim poradte..!