Asi to není dobrá reputace, ale mohl by mi někdo sdělit správný postup flashe BIOSu u týhle desky? U staré ECSky jsem si najel do DOSu z bootdiskety W98, zadal v promptu AMIflasher a název BIOSu (ROM či BIN) a po odentrování a potvrzení kontrolní otázky už to jelo.
Tady jsem si stáhnul zip s flasherem i BIOSem (ale nemá koncovku ROM ani BIN - A6561SMS 160) a v zipu i návod.Udělal jsem to , jak se píše: na disk (C jsem do složky rozbalil flasher i BIOS, nabootoval z diskety, nastavil se do adresáře a napsal v promptu AMIFL827 A6561SMS 160, jenže po entru se to dostane do grafickýho módu, kde v položce File: zapíšu cestu k BIOSu na disku (C:\MSI\A6561SMS 160), ale po entru mi to suše tvrdí FILE DOES NOT EXISTS.Zkoušel jsem to i bez zadání cesty, tak jak se to defaultně nastaví, ale pořád to samý.Tak nevím - v čem chybuju?
Asi si zkusím napsat .bat soubor, ale pokud jste to někdo flashoval a pamatujete si úspěšnej postup, díky za zprávu.Flashovat chci z v. 1.4 proto, že se mi v Fuzzy Logicu nedaj nastavit násobitel CPU ani napětí CPU,MEM,AGP....Taky větrák se údajně netočí.PC Alert naopak ukazuje vše korektně.