Citace Původně odeslal Dawe
Citace Původně odeslal Kema
Citace Původně odeslal kensai
rad bych taktoval xp1700+ B0 ale bojim se ze odpalim desku soltek 75FRN2-L !!!!!!! da se tomu nejak zabranit ? jak to delate vy ?
Pokud to budeš taktit, tak dost opatrně, protože nedávno se mi této desce, jenom model RL stala nepříjemnost, měl jsemv tom 2400+ a taktnul jsem ho jenom o 5MHz, bohužel už se to nerozjelo. Bádal jsem a zjistil jsem, že se va flashce poškodil BIOS a navíc odešel procesor. Bios jsem za tepla flashnul, ale procesor šel na reklamaci...

Tak to jsem nezral...

Tech 5 MHz ma bejt jako FSB, ze jo ? Sel jsi po 1 MHz nebo skokove ?

Stejne je to naprosta blbost... Neco ze dvojice MB CPU muselo bejt vadny... To nejde jinak... Menil jsi tomu Tbredovi multiplikator ? Slo to ?

Nestras kensaie, pravdepodobnost, ze se mu to takhle posere je asi jako ze se udusi kedlubnou...

Jinak od ceho mame reklamace...
Na základní frekvenci se to normálně rozjelo, pak jsem tomu dal těch 5MHz navíc a konec. Deska už normálně šlape, falsh BIOSu tomu pomohl, ale procesor to holt nezvládl. Asi hooodně blbej kus, ale když vidím, jak s tím v obchodě zachází a nendodržují ani základní ESD pravidla, tak se pak není čemu divit. Multiplikátor jsem neměnil.
Já ho nechci strašit, mě se doteď taky nestalo a to toho mám hodně za sebou,proto jsem na to čučel jak tele na nový vrata. Holt někdy se to ale pos*re. Po výměně procíku už je vše O.K. a nový majitel spokojeně chrochtá.