Citace Původně odeslal Marek.Sedlář
Citace Původně odeslal usuall
Citace Původně odeslal Sikar
Lidičky zatim dík, ale pořád nic . Nemůže to být softwarem , ja vím je to divný, ale když dám na paměti 400 MHz tak mi nenaběhnou Windows a hlásí mi to poškozený soubor v System 32 atd. Já fuck nevím co stím. Čím dál víc to vypadá na paměti, ale to už budou šestý . Pošlete mi prosím vaše osvědčené tipy, nejlepe co nejpřesneji. Jo a taky docela topím: čip 30°-35° a CPU 48°- 55° a někdy taky i 66°, chladim ArticCool na CPU s měděnou základnou a na čip jsem dle zde zjištěnejch věcí přidal taky větrák Titan a dal pořádnou novou pastu. Jsem zoufalý a comp asi pujde do druhotných surovin
Mne ked hlasili wokna rozosrate system file-y, tak to bolo nizkym Vdd napatim. Ale nejak sa mi nezda, ze by ta doska chcela uz pri tak nizkych FSB dvihat Vdd, ale nic ine ma zatial nenapada, hlavne ked wokna drzkuju na system files.
Divné je že při 12x200 jsem musel zvednout vdd na 2V .. jinak prime zatuhnul,přitom u Abitu to jelo v pohodě při 1.7V
Ja osobne musim davat na 200FSB asi 1.85V, ale skor davam na 1.9V ...pre istotu.
Inak je to nozaj zujimave, ze pyta viac ako u Abitu....